Friday, August 12, 2011

Spontaneous Thursday

Assalamualaikum

Amazing Thursday with amazing friends. First time hang out with them, dan mereka –ogy-zima-paa-ira-yaya-yunk-adam-faliq- sangat-sangat chill yooo,hihihi..hilang rasa malu aku. =P

Begin with drive thru at McDonalds Kuantan then lepak makan kat Golden Tarbush Sheesha –minum-makan-gelak-tekun-siapkan-thesis-study-utk-present. Bosan duduk lelame kat situ, kiteorang lepak balik kat mcD sbb nak main kad *ishk ishk ishk..syaitonnnirrajimm.

Ni 1st time aku main kad,hohoho…tak pandai langsung wow. Tapi kalau main kad yg “DONKEY” tu memang aku hebakkkk dan dabik dada la. =D hihihi. Disebabkan ketidak pandaian aku main,diorg ni dengan rela hati dan terpaksa buat tutorial ajar aku nie,paling simple dan senang..tak silap aku name dia “declare”. Hahahahaha =D sebab game ni senang sangat, aku MENANG tao, diulang..aku MENANG…yeay..kali pertama main dan menang..huh..memang hebakkkkk dan terrarrr aku ni =D *muntoh ijaooo =D

Lastly, kiteorg lepak kat pantai dan time tu pukul 3am. Perggghhhh sejuk wow wooot woot. Dan di sini la aktiviti bongok masuk air sampai sakit perut berair mata semua keluar. Hurm,nak tao cerita lebih lanjut pasal aktiviti ini dan gambar-gambar yg tangkap leleh tak hengat punye…jeng jeng jeng…sila la click disini =D =D =D zimah-awek-seksi.


.limited picture.



Last but not least.

wish you all a very nice and lovely day. Have fun, take care and do something amazing.

2 comments:

waniewanie said...

owh first time eh lepak ngn dorang. hoho.

P/S: mcm kenal je akak ni. ngeh :P

Roshaida said...

hohoho..
mmg 1st tyme kuar dan sgt best =)

hah..meyh la kite kenal2 lagi =) kite lepak sesame smbil ajar akak cantikkan belog =_+"