Tuesday, August 11, 2009

Saya Tahu La (p_q)

Untuk pengetahuan anda,semalam saya ke klinik utk medical check-up...
erm..nak tau ape jadi pada saya??
berat badan saya 54kg!!!
OMG..tak leh jadi nie..ptt la sy rase mls je nk berjalan..

rupanya ramai gak yg perasan akan "kecomelan" badan saya yg makin berisi ni...
ingatkn saya sorang je yg perasan kurus...eh,tak..yg perasan berisi..

hurm...sejak balik cuti semester nie..
sume tanye..
"kak long,nape badan makin berisi"
"la..awat hang makin mantap ni"

ishk...yang tak leh bla 2 ade gak yg tnye cam nie..
"hurm..dah same cam anak gajah la awak ni"
ha..ape dia anak gajah???eeeeeiiiiiii...
rase cam nak........... (bawak mengucap deqda oiiii..huh)

thanks 2 aya harith coz kamu pun perasan akan tumbesaran yg terover nie..
hahahahaha...

bila dah di soal 2 saya pun jawab la..
"ala...nak wt cam ner,subjek tok degree sikit..jadual pun tak padat..ape lagi,bile xde kelas 2 rehatkan mata la..hihihi..pas rehatkan mata wat senaman mulut..makan apa yg boleh di makan"


tak pe..tak pe..
kutukan2 tu semua sebenarnya membakar semangat saya nak kurus..
tunggu la time bulan puasa yg bakal tiba nie..
saya akan struggle tok kurus..hahahahaha..
nantikan make over yg success atau sebaliknya..
(^_^)
nyum..nyum..nyummyyy..omaigod..ni yg membuatkan kewarasan saya hilang sekejap...
sabar deqda..sabar...target turunkan weight 48kg-50kg..
usaha lebih pasti berjaya..
hahahhahahahahha.....

apa-apa pun..saya akan pastikan misi ini berjaya!!!

kalau tak berjaya pun xkisah la..coz i love myself..

ok la..remember me always..bye...

6 comments:

SwEeTFoResT said...

hehehe..sis..skang nieyh mmg musim bdan berisi..smpai sweet pon da tembam..xpe2..yg penting kite eppy yer..

++...piCaSa-mE...++ said...

hye deq-da...hehehe..gud luck2..hieee..pe2 pn epi owiz k..

NoRT said...

bulan posa ni..diet le balik..pe susah

lionteen said...

orait lg 54 tu..
hehe

Anonymous said...

Maaf menggangu. Anda adalah follower kepada blog tinsusu87.blogspot.com milik en.azizan4444. Jom pergi blog akubetul untuk baca kisah azizan mengamalkan plagiarism.

http://www.akubetul.com/2009/08/aku-jadi-mangsa-plagiarism-lagi.html

aya harith said...

he3...
x de hadiah ke kak??

hu3