Monday, August 10, 2009

Ma'assalamah Roshaidy

(tarik nafas dalam2......lepaskan perlahan...huh...pejam mata dan mulakan mengarang entry baru sambil air mata membasahi pipi)

Ok.yesterday around 3.30am,adik kesayangan aku telah berangkat ke MESIR untuk melanjutkan pelajaran.Kemungkinan besar dia akan berada di sana selama 3tahun di UNIVERSITI AL-AZHAR dalam jurusan USULUDDIN.i'm really gonna miss u my love...

Take care angah.jangan lupa tujuan ke MESIR untuk belajar.Bawak balik kejayaan bukan kemenantuan..hahahaha..takut sat lg along dpt adik ipar orang arab plak...hihihihihi..

Jangan lupa solat..jangan lupa keluarga di Malaysia yg sentiasa doakan kejayaan angah di sana.dan yg pang paling penting,jgn lupakan along yg always "bubbling" nie...


adik ke-2 penulis.Roshaidy Bin Roslan

10 buah kereta berkonvoi ke KLIA.thanks a lot mereka2 yang terlibat dalam proses penghantaran nie..hihihihi...

ha.group taman satria..korang mmg world la.. (^_^) teriiiiiiimmmmmmmaaaaaaaa kaaaaassiihhh sgt2 coz antar bob (nama panggilan adik aku di kalangan member2 satria)rombangan dari pihak sedara mara (@_@)adik bongsu with pak itam (bapak saudara)

p/s : mungkin Mak lang Ina baca ni.Hi mak lang!!!terima kasih kepada supplier tisu iaitu mak tam saya (isteri kepada pak itam).
yang bertudung purple 2 la orangnye.1 kotak tisu di bawak!!

huh...muka ku nampak happy je..walhal dalam hati sedih!!!

semoga berjaya di tanah Mesir

pasni adik bongsu aku mungkin akan sunyi..mane tak nyer,tak de teman nak sepak terajang..
hihihi...

angah...adik syg kat angah!! aku yang tak tinggi2... (@_@)

kebanggaan keluarga"meh salam2..doakan aku dapat kejayaan di sana"

escalator menuju ke Mesir...lalala

di iringi keluarga ke balai pelepasan lambaian bakal Siswa di Mesir seronok la adik aku 2..dapat sambut puasa dan raya kat sane..ha,tak lupa jugak sambut birthday yg akan tiba bulan 9

3 comments:

++...piCaSa-mE...++ said...

congrates utk adk deq-da...(^_^)

SuFy said...

wargh..insyaallah, smg dy slmt smpai dn mnjadi insan berguna..cewah~

aya harith said...

akak nmpk gmok..hekhek~

jgn sedey2 taw...