Sunday, August 23, 2009

DeQ-Da wishing to all muslim a very happy Ramadhan Al Mubarak


(.'')(''.)

Assalamualaikum semua..
Selamat menjalani ibadah puasa..
syukur Alhamdulillah masih diberi kesempatan menikmati bulan Ramadhan tahun ni..
dah masuk hari ke-2 kita berpuasa..
so,cam ner??
dah ada yg ponteng2 puasa ker??

hihihi...

ala..pada yg girl tak puasa 2..selamat makan..
lalalala..

Tuhan sayang lebih sebab 2 di beri cuti khas..hahahaha...

to all yg penulis sayang..jgn puasa tipu2 tau..Tuhan marah.. (^_^)

agak lama penulis away dr berbeloging nie..
semua nya sbb sekarang ni penulis berhadapan dengan MID EXAM..

1st terawih pun tak pegi coz ada paper Management pukul 8pm!!!

ok la...nak siap2 nak pegi serang Param..
Param???adakah sejenis kuih yg hanya jumpa di bulan puasa jer??
ok..jgn nk merepek lagi..
Param tu Pasar Ramadhan.. (@_@)
see you all at Param..
erk..boleh gitu???

LoveNote:
miss my family so damn much!!!

3 comments:

syiera said...

eyh
salam ramadhan jugee ((=

lionteen said...

slamat berpose..

framestone said...

he...23x

selamat berpuasa n selamat menjalani mid exam