Monday, April 6, 2009

Merah Jambu

okey.Penulis nak share tentang feberet kale (in right spelling favourite colour..hehehhe) yang sangat mengobseskan diri ni!!!Tak lain dan tak bukan dan tak perlu diperkenalkan lagi iaitu MERAH JAMBU @ PINK...yey..!!!aku suke sangat kat PINK nie.. :)

ehem..ehem...ha,yang ni bilik aku (wah..sesi penayangan bilik tido!!!) ..korang tengok sendiri la.dari dinding bilik bawak ke cadar bawak ke Patrick (ala...die ni kawan baik kepada spongebob..) dan seterusnyer ke cover laptop..huh!!sume nye in PINK colour beb (",)


hehehehehe..waduh,yang ni lagi sempoi.sume PINK..relax and cool.hihihihihi..

4 comments:

e l d y said...

wow .. cute laptop^^ la ..

joegrimjow said...

antara lelaki yg ske warne pink

DeQ-Da said...

e l d y


thanks coz puji my laptop...

hehehehhee

DeQ-Da said...

joegrimjow

xramai lelaki yg suke kale pink...

coz kate mereka ia membuatkan mereka looks "jambu"

hehehhehehehe