Monday, April 6, 2009

Jam Tangan

yey.Nak gak kongsi hobi aku ngan korang-korang sume!!!So,inilah hobi aku..mengumpul jam tangan.hehehehehe.Actually,mak aku yg suke beli jam-jam nie untuk aku.Pastu aku bising la cakap membazir je.Ye la mane taknye,aku nie bukan jenis yang suke pakai jam tangan (aku lebih suke tnye orang pukul berapa dr pakai jam tangan..agagaga)..tp la ni aku plak yang suke beli jam tangan ni..hehehehhe.. :-)


pantang nampak jam tangan yang cantik,mesti beli!!!kadang klau mak tak bagi beli,aku akan golek-golek kt depan kedai tu!!!Ops...okey..okey..acah jer... :-) aku akan cakap bebaik ngan mak sampai di izinkan memiliki jam tangan tersebut.. :P


Yang berikut nie jam tangan kesayangan aku.. :) haa.sebab bagi aku ia bukan je setakat jam tangan tapi merangkap gelang..cantik weh..!!!

ha.Yang nie adalah koleksi termahal..hehehehe..xde la sampai ribu-ribu ringgit..setakat ratus tu adelah (aku gune duit sendiri untuk dapatkan jam tangan nie weh)

5 comments:

e l d y said...

woah, sanggup betul akak habiskan duit dlm beli dan collect jamS .. tapi takpe ,janji berbaloi^^

Cool Guy said...

Dah banyak sangat tu.. lepas ni beli untuk cool guy plak..

DeQ-Da said...

e l d y

erm..rasenyer berbaloi coz leh pakai tok mcm2 acara..hehehehe

DeQ-Da said...

Cool Guy

hehehehe..banyak yg xde bateri sbenarnyer...

hihihiihihi

DeQ-Da said...

Cool Guy

nanti deqda bg jam dinding yer..

:P