Sunday, April 5, 2009

Sepetang Di Jeti

tadi aku pegi menyantaikan diri di sebuah jeti Port Dickson (hehehehe..syok weh,tgk sunset..huh!!jgn jeles ye)..aku pegi ngn mak and ayah aku,yela..aku kan xde pakwe laie (huh!!!sibuk nk promote yg diri 2 single mingle lagi..hohoho) erm..kemane pun aku pegi,aku pegi ngan mak and ayah aku lor...

berlatar belakangkan jambatan.......... (ahak...aku tak tau la ape kebenda name jambatan ni)

time ni malu-malu nk ketip gambar (ntah ape yg nk dimalukan pun xtau la..bukan nyer ramai orang pun kat jeti tu..)
ini mak saya!!!mak aku ni tersangat la garang..tp pandai melawak...erm..cam ne 2 ek (aduh..payah sikit nak describe mak aku nie..) ape-ape pun....SAYA SAYANG MAK!!!

ini AYAH saya..ha,die nie seorang yang cool+relax je..jarang tengok amarahnye..tp bile "gunung berapi" nye meletup..payah wo..silap-silap kene panggil bomba padamkan api marahnye 2... SAYA SAYANG AYAH!!!

Insya-ALLAH...hubungan mereka direstui oleh-Nya di dunia dan akhirat.AMIN!!!

3 comments:

joegrimjow said...

pergi jeti kene la mancing
baru best

jejaktrend said...

bahagia betul la^^

DeQ-Da said...

joegrimjow..

p tgk org lain mancing je le..

klau nk join mancing same agak liat sikit...

hehheheheheh