Sunday, April 26, 2009

Ahmad Alliff Bin Anuar Mokhtar

Siapa pemilik nama ini??Jeng..Jeng..Jeng...
Sila lah teka??Ha..xdapat?? (hehehe..mestilah tak dapat nak teka coz budak ni bukannya popular pun)
Ok.Biar saya kenalkan.Dia ni kire bukan pakwe saya mahupun sugar daddy saya..lalalala.. (O_o)
dia ni adik angkat saya (adakah dia anggap saya kakak angkat dia??..hurm...).. (^_^)
Kami kenal di Kafe Politeknik Port Dickson (PPD) (^_^)Erm..Kenapa di Kafe??sebab di situ lah tempat mencari makanan untuk perut saya ni (food is my passion).Lalalala...
Time tu saya sem 6 dan dia sem 1..kami just senyum2 dan berpandangan sesame sendiri..masing-masing malu nk mulakan bicara.. (hoh...bapak skema punye ayat)

Erm..tapi bila budak ni dah masuk sem 2..perangai die dah lain..dia dah mula berani membuli saya!!Iye.Ishk...ade ke patut dia and geng tahan basikal saya (saya memang ke class bawa basikal...hihi..) semata-mate nak mintak nombor phone saya..Aje giler tol budak -budak nie...nasib baik saya tak jatuh dari basikal!!! (^_^) Saya pun bg je..bukannya luak pun klau bagi nombor phone..hahahaha...

Kalau nak di ikutkan banyak lagi nak cerita.Tapi saya dah malas nak taip pasal budak nie lagi.Kang bertambah popular dia dari saya...(sebenarnya alasan nak lepas diri coz dah tak de idea nk kutuk dak ni)
Tengok je la aksi-aksi cumil dia nie (ops..cumil ker???)

Ha..yang ni pose yang sama tapi tempat berlainan (^_^)

Lalala..suke pic nie sebab botak itu sungguh menggoda..hahahaha

Ele..sibuk je nak tayangkan lesung pipi die..!!

Macam kene senyum paksa je..hahahahaha

Ops..pic terakhir nie adalah candid ye!!!Mereka semua teruna yang dambakan belaian seorang wanita (hahaha..amboi..ayat punye la menggedik dan meloyakan betol!!)

Mereka ni adalah Best Friend (eh..yeke Best Friend??ah..lantak la..saya teka jer..huhu) dan mereka nie boleh buatkan Pipi Comel saya kejang..hahahahaha..kejang coz mereka ini buat lawak sengal siput... Kire boleh masuk Raja Lawak.. (^_^) Dan yang penting kami boleh cakap ape aje tanpa batasan (^_^) sayang korang semua (o_O)

..Ok.Anda boleh kutuk sekarang..hihihi...

8 comments:

PJ selamba said...

apasal gambar last tu macam nak bercium je...

DeQ-Da said...

to PJ selamba...hihihi..2 pic candid yang tak di sengajakan...

(^_^)

AkuAyie said...

1,2,3... KUTUK timeee!!
ahaha kidding..
comei ar adik ko deq-na..
eh! silap..adik angkat.. haha..
=P

NoRT said...

ni leh jadi future husband nih.... huhuhu

DeQ-Da said...

to AkuAyie..ha..cumil??huh...jgn puji lebih2..kang bangga plak dak 2...hihihihi

(^_^)

DeQ-Da said...

to NoRT..owh..tidak mungkin...xnk r future husband muda dr deqda...

(^_^)

aBoi said...

oooo...dah de pakwe x mo gtau..
huh !
majok... !



>.<

DeQ-Da said...

to aBoi..ishk..bukan pkwe la..

2 adik pungut akak..

(^_^)