Monday, April 27, 2009

♥Ketemu Jua Akhirnya♥

Setelah lebih kurang 3hari mencari...Akhirnya penulis ketemu jua kasut untuk hadiri majis konvokesyen.Penat+geram+sabar=berbaloi...Ye.Inilah emosi yang muncul untuk cari kasut ni.Penat mencari kasut yang kena menepati kriteria majlis,geram bila kasut dah jumpa tp tak ada saiz (saiz kasut penulis 38..ha,besar nya kaki..hahahaha), pastu mencari kasut yang wanted 2 penuh dengan kesabaran!!!Dan akhirnya..jumpa jugak!!!Yey...sukanya!!!Ok.Penulis tak nak bebel panjang lebar+merepek-repek.Ni la kasut baru penulis.


What???Terompah??Ishk...Aje gile tol..Wei,confirm kene halau kalau pakai terompah ni time konvo!!Sure punye la..hahahahaha...Tak berbaloi 3hari semata-mata cari terompah ni??? Ek e le...Mesti korang cakap "tipu tol la deqda ni"...Lalalala..Hihihi..ala tipu sikit je.. (^_^) Erm...Ok la.Memo yang penulis terima perlu pakai kasut putih.Pusing punya pusing satu pekan Seremban.Inilah hasil yang di temui nya.Kali ni tak tipu..Ni kasut original yang akan penulis pakai time konvo nanti.



Amacam???Sexy tak kasut ni?? (^_^)
p/s : cuba cari kasut boot putih..ada memang ada tp saiz budak-budak.So,kepada pereka kasut di seluruh dunia,korang buat la kasut boot putih banyak2 ye..Buat jangan tak buat!!!

7 comments:

SuFy said...

haluww..muke awk familiar la..betul2 mcm kwn sy taw...huhu...

sila la bkunjung ke blog sufy....hee

ShaFril said...

pergh kasut haha

AkuAyie said...

wsaaa..cantek ar kasut ni deq-da.. =D

DeQ-Da said...

to SuFy..erm..kawan hang 2 kembar deqda kot...

(^_^)

DeQ-Da said...

to SuFy..erm..kawan hang 2 kembar deqda kot...

(^_^)

DeQ-Da said...

to ShaFril..hihihi...nk pinjam ker??

(^_^)

DeQ-Da said...

to AkuAyie...yey..cntik mmg cntik..tp pyh nk cari..

(^_^)