Sunday, April 26, 2009

Kucing Oh Kucing

Penulis akui memang takut haiwan yang sekor ni.Tak lain tak bukan K.U.C.I.N.G!!Sebab ape takut??Erm...sebab penulis pernah di cakar dengan kucing tanpa sebarang sebab!Hihihi...kucing tu dengki kot tengok kulit penulis yang gebu nie (hoh..perasan tol!!!)

Dan tiap kali makan kat restoran mesti ade je kucing yang datang menggoda di kaki penulis.Ishk...geli tau..dan untuk pastikan perkara ini tak berulang,penulis akan bersila di atas kerusi sambil makan (hihihi..hope tak de la golongan emak2 yang bace entry ni,coz kalau mereka terbaca mesti di reject terus!!Ha.Yela.Reject tanpa di interview utk dibuat menantu.OMG.Bersila atas kerusi??{ishk..ishk..ishk..mari geleng kepala ramai-ramai } )

Ok.Dipendekkan cerita(penulis malas nak cerita panjang..sebab malas nak taip panjang lebar..{takyah la bgtahu kan..} ) Penulis dalam proses berusaha untuk mendampingi kucing yang sedia ada!!Ye.Dalam proses..mungkin mengambil masa sikit untuk mengenali kucing -kucing ini.

Tak percaya??Erm...video di bawah ni telah membuat penulis ketawa dengan aksi2 nya.Jom!!

p/s : kucing juga merupakan haiwan kesayangan Rasulullah s.a.w

8 comments:

SuFy said...

ske kucing sgt2...hehee..lawak gak aksi kucing tu yer..ngee~

NoRT said...

cattophobia ye...huahuahua... ni mesti selalu gugup kalo speech kat umum kan...

aimee said...

sila sayangi kucing! hehe.. mereka sangat best dan terer catwalk patut masuk malaysian dreamgirls.

DeQ-Da said...

to SuFy...deqda dalam proses nk suke kucing..hihihii

DeQ-Da said...

to NoRT...2 simptom gugup kt umum ek??

erm...ade la sikit...

(^_^)

DeQ-Da said...

to aimee..hang mesti tersangat suke kucing kan..

erm.. (^_^)

AkuAyie said...

xpe..aku pon bersila gk atas krusi.. wakkaa...

DeQ-Da said...

to AkuAyie...yey..kire ade gak yg same ngn deqda..

(^_^)