Tuesday, August 4, 2009

Kolej Sultan Haji Ahmad Shah (KSHAS) di Pahang...Gempar

cak...DeQ-Da in ur heart..ececeh..perasan tol...dah lame tak berceloteh ni dan Title kali ni pun dah menunjukkan kegedikkan..lalala..title nye panjang dari yang biasa..
Okay..okay..

"penghuni ILMIAH,anda di kehendaki turun ke food court dengan kadar segera!!! aik..ade makan2 free ker??hahahaha..
cepat..jalan 2 pantas.!!Jangan buang masa!!
Lari lari!!!Hahahahahaahhahahahaahahhahahahahuhu
"tolong beri perhatian!!hanya suara saya saje yg 'bergema' dalam food court ni!!!"
dan suasana pun sunyi dan sepi..
"saya baru terima 1memo yg mana semua class pada minggu ini akan di batalkan serta merta berkuat kuasa 4.8.2009 4.30petang ini smpai 11.8.2009 bagi pelajar FOUNDATION dan bg pelajar DEGREE anda akan kembali ke KSHAS pada 16.8.2009!!"

ishk..tetibe food court bising teramat sgt bile dgr ceramah free 2...hahahahhaha...aku pun bising gak coz aku pelajar degree dpt cuti lebih kurang 2week!!!yahoooooooooooooooooo....!!!

"bg mereka yg nk balik,anda tidak dibenarkan menaiki kenderaan awam,arahan dari pihak atasan dan perlu balik dengan family sahaja..pintu pagar utama akan hanya di buka dari pukul 4.30pm-10pm..

ha...bile dgr je cam 2,aku pun terus msg my mum..bla....bla...bla... mls nk crt pnjg2..lalalalala

sementara tunggu my family datang..sempatlah aku snap beberapa pic..semuanya bersemangat dalam menarik dan menjinjit beg.. hurm..ade ke word menjinjit ek??hohoho..xkisah la..




kiri..kanan..kiri kanan..semangat tol cik kak ni usung beg..hahahaha
.....
hihihi..no komen la tok aweks 2org nie..lalalalala

hurm...yg sorang ni..perlu ke di perkenalkan lg??
(^_^)

adakah aku sedang tersenyum??

bilakah simptom ini akan berakhir???

2 comments:

aku hUnNy (^_~) said...

huuu..hunny xpki pown topeng yg phk hospital bg..smpn jew dlm beg..huuu..

aya harith said...

akak

itu word

menjinjit

ade la..
hekhek..



aka jht snap gambo owg yg smgt tu..
hak99