Friday, May 1, 2009

♥Konvokesyen Politeknik Port Dickson♥

Langkah seorang Graduan...tp kan aku rase cam bawak fail sulit plak.. (^_^)

Di Hotel
Seawal jam 6pagi dah bangun dari tido tp mataku masih merah kesan dari tido yang tak lena..tak caye..??ha..tengok la pic yang ade ni...Huhu..muke aku pagi 2 ketat je..hihi..gara2 tak cukup tido..
gambar tak berapa clear coz aku duduk tingkat 8..ade kabus sikit2.. :P
gambar atas dan bawah nie seolah menunggu putera kayangan yang tak kunjung tiba.lalalala
Ha.Posing di pagi buta..Hari tu aku berpakaian serba putih.Nampak suci jer kan...

Sebelum Masuk Dewan
Ada insiden yang berlaku di sebalik gambar ni..
Orang yang jual bunga nie..
tak bagi tangkap gambar kat bunga jualannya.
Tapi aku peduli ape kan..aku wat donno jer..
Ala..bukannya mati pun bunga 2 kalau kene flash kamera..
kan kawan-kawan?
Dalam Dewan
Sebelum naik pentas.
AMARAN : DILARANG MEMBAWA KAMERA DI DALAM DEWAN.
arahan ni aku tak endahkan..hihihi..aku bawak gak kamera secara seludup..bosan beb duk menunggu kedatangan VVIP,pastu ucapan lagi dan menunggu giliran tok naik pentas.Jadi,inilah hasilnya bila kami seludup kamera secara senyap..
p/s : jangan tiru aksi ini!!!hanya yang pakar sahaja mampu melakukan.
Tempat duduk aku dalam dewan..W 20.Baris yang agak jauh dari pentas!!!
Ok.Sekarang tumpukan perhatian aksi seterusnya.
1. Aku rase cam nak p ladies je time ni.Ngantuk sungguh!!!
2.Cover gelak.Ishk..time nie plak member wt lawak..
Adoi,nak gelak besar2 tak leh..ha,2 yang jd cm muncung itik..
3.Senyum nak tak nak.
Paksa senyum gak walaupun perut aku ngah bergendang kelaparan.
4.Ntah ler.Panjangnye ucapan..punggung dah kebas duk lame2 ni..ishk...
Dalam Dewan
Selepas Naik Pentas.
Muka lega bila masing-masing dah bersalam dengan
YANG BERBAHAGIA DR.MOHAMED RASHID BIN NAVI BAX
Tim.Ketua Pengarah Sektor Pengurusan IPTS
dan menerima FOLDER DIPLOMA AKAUNTANSI
Selepas Tamat Majlis
Apa lagi kalau bukan ketip gambar kenangan.Aku terima kejutan dari family...ape die??
Aku dapat 1 bakul cokelat..huh..seronok nye..kire kenyang gak dari bg bunga.. (^_^)
Yey..adik2 aku bagi cokelat.nyum..nyum...
Sebelum ape pun touch up dulu.lalala.dan hasilnya.....
BERSAMA KELUARGA

BERSAMA KAWAN-KAWAN
Ini la member2 yang sempat gambarnye di ketip..
coz member yang lain bz bersama family masing2..
Aku rase mcm pelakon Julia Juli plak..Hahahaha

Jap.Bz nak amik otograp.Maklum la I kan pelakon utama cerita Julia Juli.


Comel tak??Pink..Korang teka la berapa harga sebakul cokelat ni.. (^.^)Bear ni pun berjaya capai kejayaan jugak.
Tengok la kiri kanan tangan 2,ade Segulung Diploma dan Buku..Yey...
Inilah hasilnya setelah 3tahun memerah kepala otak.
Alhamdulillah.Berjaya menamatkan Diploma seperti yang di impikan.

12 comments:

AkuAyie said...

wow..serba puteh semuanya...
tecik gk deq-na ni..heee~ ntah2.. ayie lg tecik? Aaaaa~
hoho..

PINATBATE said...

Tahniah!
cantik baju putih tu..

nadxoxo said...

cantek la baju putih kamu. sukeee~ :D

diLL said...

wowiey!congrat!chantik jugak w/pn serba putih..mcm pengantin nk angkat nikah pn ada gaya jugak~ihihi

kOtak hati said...

Congratulation..

(=

DeQ-Da said...

to AkuAyie..yup sume serba putih..

hihihi..ayie lg kecik la...

kire deqda besar sikit dr ayie..

(^_^)

DeQ-Da said...

to PINATBATE..terima kasih..deqda pun suke baju 2 gak..

(^_^)

DeQ-Da said...

to nadxoxo..yey..deqda pun suke..

(^_^)

DeQ-Da said...

to diLL..hihihi..mmg terase cm 2 pun..bile la agaknye mase 2 kan..

lalalalla

(^_^)

DeQ-Da said...

to kOtak hati...terima kasih..

(^_^)

akudinda said...

wahhh...
tahniah2...
lepas ni kemana plak...

piCasA-mE said...

congratulations deq-da..hmm cntik la bju2 u all..sume wrna putih..cntik2...=)