Thursday, April 30, 2009

♥Bermandi Manda♥

Im back.Yey.
Ape khabar semuaaaaaaa (hah..dah rase cam nak wat konsert plak..)
Syukur.Majlis Konvokesyen berjalan dengan lancar.Alhamdulillah..
Berikut adalah gambar-gambar malam sebelum konvo..
Gambar time konvo entry yang akan datang..
Inilah antara aktiviti bila berada di hotel.
Owh ye.Selama 2hari 1 malam di Port Dickson Deqda menginap di PD MARINA..

(^_^)

Dah lame giler tp giler aku tak de la smpai kene antar ke Tanjung Rambutan 2..
tak main permainan ni.Ala,time korang masih dalam kategori kanak-kanak ribena
mesti penah main benda alah ni.. (^_^)
Ini lah die Papan Jongkang-Jongket.
Rasenyer tak payah la deqda jelaskan permainan ini.
Korang mesti tau punye.. :-)
Aktiviti paling best...berendam dalam kolam..huhhuhu..
meh la join..lalalala..dan ditemani oleh..........
6 orang teruna-teruna...hihihi..
(mari pilih..mane yg berkenan di hati...hahahaha)

6 comments:

akudinda said...

tak sabar nak tengok gambar konvo

AkuAyie said...

wahh... promote teruna..he2

nak yang.......

ayie - "Eh! aiskrim!!.."

sambil kejor uncle jual paddle pop.

DeQ-Da said...

to akudinda..hihihi..nanti deqda update kan entry konvo 2..

DeQ-Da said...

to AkuAyie..belikan eskem deqda skali yer..


(^.^)

aBoi said...

ya pun tido kat PD Marina jugak..
dan dah mandi pun kat kolam tuh..mandi time dah nak sunset...giler romantik..haha

DeQ-Da said...

to aBoi..hihihi..syok kan..rase cm nk p lagi jer...

(^_^)