Wednesday, May 13, 2009

♥Bukan Rezeki Aku♥

Toing..Toing..Toing (munyi mesej masuk) =.=
Ishk..sape la plak yg antar msg time tgh tido ni..ganggu betul...
Dalam mamai2,bukak gk la mesej yg diterima 2..sekadar nk tau sape la yg ganggu waktu beradu ku...
Ha...bile bace jer mesej 2...terus lompat dari katil...Sebab ape lompat???...
Semuanya sebab mesej yg diterima seperti berikut (hak a la hai..skema giler ayat aku kali ni)
RM 0.00 UPU : Semakan Panggilan Temuduga Program Pengajian Pendidikan boleh di buat mulai 11.5.09 di http://upu.mohe.gov.my
Ha..apa lagi..penulis terus berjoging ke laptop untuk buat semakan..
Dup..Dap..Dup..Dap..aduh,lambat plak line ni nak connect dengan web ni..Jantung ni dah tak tentu arah berbunyi!!!
Selepas beberapa minit bersabar...dapatlah wat online kat web 2...
(sebenarnye lepas laptop ni aku ketuk2..baru la dapat buat connection,giler ganas time ni)
Pas masukkan No.Kad Pengenalan dan Kategori...
Ini jawapan yg penulis terima...

Ye kawan2 semua..penulis tak dapat tempat untuk kos yg di pilih...

Bukan rezeki penulis untuk bergelar PENDIDDIK...

Memang tersangat FRUST!!!Tp penulis pasrah...Mungkin ade rezeki lain yang jauh lebih baik menanti kelak..

Doakan penulis dapat sambung belajar kat mane2 IPTA ye untuk teruskan perjalanan mencari ilmu... (^_^)

3 comments:

aimee said...

gudluck! =))

aya harith said...

rezeki ade kat tempat lain kot

jgn sedey2 ye..

Zamz said...

emm betul tu semoga berjaya di tempat lain plak