Friday, April 3, 2009

Malam Pra-Graduation


Tiba-tiba penulis rasa nak share kemeriahan majlis ni (happening sampai pening..wakakaka).

ha.untuk pengetahuan semua Majlis ini dibuat di Selesa Beach Resort Port Dickson.Jom tengok wajah-wajah keseronokan mereka!!!

tengah laporkan diri (ye.penulis ni kire kawan dengan Man Kidal..agagaga..coz penulis pun kidal)

yez.red carpet time!!!im lovin it..hohohohoho (".)

ade sesape tergoda dengan senyuman 2gadis manis ini?? (wakakaka...manis ke??aku rase masam la)

ye.mereka adalah Pemenang Cabutan Nombor Bertuah!!! Gembira+bangga bersama hadiah kemenangan..


BERSAMA PENSYARAH YANG HADIR MENYERIKAN MAJLIS.




huhu..acara yang nie paling menarik perhatian!!!ha.ape lagi klau bukan MAKAN TIME!!! yey..makanan sedap giler weh..huh!!tp aku makan xde la sampai gilerrr..hahahaha


kawan-kawan tersayang (huh..diorang sayang aku ker??ha.tak tahu la plak...hehehe) yang datang pada majlis yang glemer nie...
Budget comel latu??ishk..cam gelak pakse je..hahahaha..ade sesapa yang berkenan untuk di buat calon??

erm..makanan dah abih..kire majlis pun settle la..ha.ape laie..tak reti-reti nak balik??daaaaaa(sambil turun tangga,sambil ketip gmbar..huhuhu)


hot Boyfriend!!diorang nie sungguh berbakat pada malam kejadian (^_^)

video


2 comments:

e l d y said...

wow !! rock la bro tu nyayi .. haha

DeQ-Da said...

hahahaha..mybe bakal next peserta AF/MENTOR/OIAM...

wakakakaka