Friday, April 17, 2009

Ade Ke Lelaki Macam Ni Sekarang?

Tajuk di atas bukan niat untuk memperlekehkan golongan kaum ADAM (^_^) ye..
Bace dulu makne di sebalik ayat-ayat ini..
*Saya suka tengok jari awek saya*
*Cantik betul*
Sungguh!
*Sampai takut nak pegang*
*Bukan takut patah*
*Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa*
*Saya suka tengok rambut awek saya*
*Cantik betol*
Sungguh!
*Sebab tu saya belikan tudung*
*Bukan sebab jeles orang lain tengok juga*
*Tapi takut nanti terbakar dek api neraka Di suatu hari yang giler forever*
*Saya suka tengok body awek saya*
*Cantik betol*
Sungguh!
*Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya*
*Saya pun tumpang dapat pahala*
*Pheh syoknye*
*Saya sedih tengok awek saya Tak tido,tak makan rindu kat saya*
*Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama*
*Die tanya apa ubatnya?*
*Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa*
*Semoga lebih cintakan Nya dari saya*
*Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya... "Makan, minum, drive elok-elok tau*
*Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya*
*Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu aper pun*
Berdosanye saya
*Kesimpulannya saya memang sayang dia*
*Nak jumper die giler forever..Yang forever punye forever..Di dunia dan akhirat terutamanya*
*Janji nak share heaven sama-sama*
Bahagia selamanya
*Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti*
*Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni*
*Semoga kami menginsafi diri*
Ya Allah ampunkanlah kami.... Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...
P/s - andai anda seorang wanita muslimah..Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu..Then kalu anda seorang muslim..Apa kata tanamkan dalam hati camtu..Cinta tu anugerah Allah..Pandai-pandai la kita menjaga nikmat Allah itu ye..Semoga saya pun ambik iktibar gak..

6 comments:

joegrimjow said...

mgkin wujud dalam imiginasi je kot
klu dew
mgkin aku
lalala~

DeQ-Da said...

To joegrimjow...

klau ade yg real nyer kan best..

(^_^)

NoRT said...

kalo btolnye ada... aku brani botakkan rambut aku wat sekian kalinya.... hahhahaha...

DeQ-Da said...

To NoRT...

(^_^)

hahahahahhaa..klau wujud org yg dimksudkan deqda wt kenduri besar2...

lalalala

Cool Guy said...

Salam...
Saya rasa masih ada lagi cuma sukar nak jumpa...

DeQ-Da said...

to Cool Guy..selalu yg terbaik 2 utk yg terbaik shj..

erm...bile la nk jmpa mereka yg di mksudkan 2 kan...

(^_^)