Wednesday, August 3, 2011

Malu Nak Cakap nie.

Assalamualaikum.

Niat mulia sempena bulan mulia ni,tak nak la buat aktiviti jahat. Tapi tapi tapi...housemate aku nie mempengaruhi aku untuk buat sesuatu. Jadi nak tak nak aku join la. *huh...iman tak kuat senang dipengaruhi.

Al-kisahnya...=) romate aku a.k.a OGY ni pergi buat assignment dia yang berlambak tu kat rumah kawan dia. Jadi dia angkut la segala macam nota-nota penting dan stationery dia dalam keadaan kelam kabut. Sebabnya assignment tu nak antar esok. Hahahaha..penangan "student final sem". Haruslah sentiasa sibuk sampai aku rasa terabai sebagai romate dia. Kecik hati. OK. Dah lari tajuk ni.

Jom masuk tajuk balik.

Selalu dia angkut sekali laptop dia, tapi kali ini tidak. *sambil goyangkan jari telunjuk ke kiri dan kanan =) hihihi...
Makanya,aktiviti syaitonnnirajim aku bermula dengan di ketuai oleh ZIMA dan disokong oleh PA'A ~ bila kami "HACK" FB dan TWITTER nya.Kahkahkah ! Sbb kiteorang tao, OGY ni bukan jenis manusia yang akan click button "LOGOUT". Kite tgk gambar la ea.

so sweettttttt =D
GELAKKKKK sebab bila status ni naik. Ramai yang sentap bila nama mereka tak di tag. hahahaha.



Ok.Itu saja N3 kali ini.
Selamat berpuasa hari yg ke-3Ramadhan.

4 comments:

Sufy said...

alalaaaa, cian la yg kena hack tuh..hehe

misz beauty said...

ni bukan jahat syg.. ni notty ;-p

Roshaida said...

@sufy =) hihii...mmg kesian pun.. =) sape suh x log out kan.. =P xpasal kene hack =_="

Roshaida said...

@misz beauty ops...haah la kan...notty notty... =)