Monday, December 13, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI




mcm besh je kan? jom join sekaki beb!


MACAM MANA NAK SERTAI?

Mudah saje. Just follow the step below:

1. Peserta HARUS menjadi followers blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ terlebih dahulu ( bukan WAJIB, tapi peluang nak menang tu lebih cerah kalau tergolong dalamfollowers blog ni. )

~ I FOLLOW ~

2. Buat satu entry bertajuk FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

~ SUDAH DI BUAT ~

3. Letakkan BANNER contest seperti yang dibawah dan di link kan ke post contest ni.


~ ALREADY DONE ~


3. Pilih SATU gambar anda melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atau GROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja.

4. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan.

BERSILA JADI ALADDIN




5. Copy dan paste senarai hadiah yang ditawarkan.



1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00


6. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan BANNER contest dekat sidebar jugak dan di link kan sekali.


7. Tag sekurang-kurangnye 3 bloggers lain dan harus inform bloggers tersebut yang mereka telah ditag ye...

ai nak tag kesayangan :
1. pa'a

2. incik A
3. incik Polis


8) Dan lepas tu, tinggalkan link entry anda di ruanggan comments ni supaya senang nak jejak =)

~ DONE ~


tarikh tutup:

31 DISEMBER 2010

5 comments:

mr.F said...

ok nice picture! tengs sebab sudi join contest ni and all the best ya!

Roshaida said...

orite beb...
weeeeeee~~~

kemuncup hijau said...

adoi...nk baco x dapek ha...terang na colour nye..cmne nk join ni??

Hazwan Hakim said...

lompatan korang mmg terbaik! heehee

mr.F said...

Tahniah kerana telah terpilih untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST.
Sila rujuk link ini untuk ke entri TOP 50

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

dan link ini untuk prosedur pemilihan pemenang.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-prosedur_27.html

Tahniah sekali lagi dan selamat menyambut tahun baru! =)