Tuesday, November 24, 2009

Bila Aku Beraksi di FB

Selamat datang ..yey..
belog aku berwajah baru...suke x??suke x???
gambar terakhir dalam header 2 time aku Jahiliah lg..hahaha... (*_*)

Ok.Let's proceed...

Motif entry adalah untuk menyatakan aku ketagih bile beronline..hihihi
Ape buktinye??

Meh sini semua,meh dekat-dekat... :P
betapa bangganya aku menjadi penagih tegar ni..hihihi
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Ha..inilah menatang yang menjadikan aku ketagihan demi mengisi masa cuti 3minggu!!!

..TADA..
Permainan di Facebook or FB..yeay!!!
Yang mengungguli carta permainan tiap kali aku on FB adalah:

FARMVILLE

ramai yg panggil game nie 'aktiviti bercucuk tanam' tanpa mengeluarkan peluh walau setitik...best kan..tak de la kene sunburn..hahahahaha

Saingan sengit nya adalah:

FISH WORLD

Aku ade 4 tank..xde la bnyk sangat..
kalau nak dibandingkan ngn member2 aku yg lain 2...dah berbelas2 tank tau!!!
macam mane diorg leh dpt point dgn cpt??
adakah ikan2 yg mereka bela 2 diberi suntikan tumbesaran???ntah la..
tp yg pasti..aku suke bagi "mereka" makan..dah cukup umur boleh la jual..
yang kehijauan itu bukannya Alien ye anak2 semua... :) itu adalalah daki2 yang ade pada ikan dan kura2 belaan aku..duduk dalam air ari2 mandi pun still ade daki lg???hahahahahaha
Owh ye..kite juga boleh curi ikan2 ni dari tank kengkawan kite...
Saya penternak yg berjaya merangkap pencuri ikan yg terhebat...lalalalala
Ok.Yang seterusnya:
HAPPY AQUARIUM
function nye lebih kurang same cam FISH WORLD...
cukup makan...jual..!!!pastu bersihkan tank...
hurm...ikan2 ni xleh la nak curi...
ha..tp kite leh curi harta karun..ala..wang emas yg ade dlm peti 2..
hihihihi
Yang selebihnya:
FISHVILLE
ha...ikan lg??
Last but not least:
BURN BUDDY
tggu smpai tanaman boleh disemai dan jual!!!
ha..ini pun boleh melakukan aktiviti mencuri2..hihihi..
yang mane ade anjing 2..kire selamat la tanaman diorg.. (*_*)



Korang join ke game nie???hahahahaha *gelak jaat!!!
Sekian.

4 comments:

aBoi said...

Join !!
kecuali fish ville n fish world..hehe

e l d y said...

nah : http://www.jejaktrend.com/2009/11/trick-main-farmville.html

lionteen said...

amboi..
bnyknye game die men..
same la mcm lionteen..
tp yg fish world tu lionteen xmen pun..

Framestone said...

Time men FishVille ade jumpe x ikan berenang go-stand

www.broframestone.com