Sunday, September 27, 2009

Habis Daaaaahhhhh

Kuss..semangat..Assignment berjaya di siapkan..yeay...
http://emo.huhiho.com

Owh noooo...Duit raya aku tak cecah 2ribu lagi tapi dah kena balik kampus..
Alaaaaaaaaaaa.....xnak baliiiikkk!!!
Cam mane nak buat ye...hurm...
*menjelma la wahai idea bantu aku!!!
http://emo.huhiho.com
aku :mak,"up" kan cuti lagi seminggu (^_^)
mak :apasal nak "up2" plak?
aku :hurm...sebab...sebab..
*tetibe jd gagap dan langsung xde idea, tak kan nak bg alasan assignment plak..dah selalu sgt bg alasan tu..ishk,confirm,alasan trus di reject!!!
tp memang betul wo,sumpah tak tipu...assignment yg di beri nie beranak pinak dan mungkin bercucu cicit..punye la bnyk,sampai tak menang tangan nak layan...

jeng..jeng..jeng...dah la DeQ-Da oii,tok sah nak berangan "up" kan cuti 2..balik je la kampus 2...muadzam dah merindui dirimu..hahahaha
http://emo.huhiho.com

Akhir bulan 10 dah "final exam"...hehe..takutnya..
banyak lagi nak kena "cover" nie..moga dapat buat untuk dpt the best pointer..ngeeee
http://emo.huhiho.com
to student UNITEN yang tersesat kt belog nie dan mereka2 yang bakal ber "exam"...
WISH U ALL THE BEST.. (*_*)

Okla..dah ngantuk.Last day tido wit my bantal busyuk..hahaha..segan beb nak bawak balik kampus,yela..nanti kena bahan plak..dah besau2 ada bantal busyuk...
http://emo.huhiho.com

2 comments:

lionteen said...

asgmnt lionteen xsiap lg..
tlg wat kan..
hehe

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...

terus kerja..xyah buat assignment..wakaka mcm ankel rap ni..dah xmain la assignment tu..