Friday, May 15, 2009

♥3rd Tag Dan Award Dari Datin Zana♥

lalalala..suke2 ati jantung je panggil Datin Zana kan.. =.=

xpela..mane tau esok2 betul2 jadi datin

Occay..ikiqzana a.k.a zana dah bg tag ni..so dengan bangga nye deqda nak jawab!!!

..Soalan2 nya simple je..

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.
♥ berbintang Cancer eh..same ngn deqda la

♥ suke tinjau blognye coz ada rama-rama rase cm kat taman bunga jer

♥ ada pesona sebagai hot mama ye..tak tipu,cumil je orangnye walau tak pernah jumpa

♥ suka sangat2 dengan aktiviti shopping swipe and go!!!

♥ suka makanan pedas2 eh..same cm deqda gak la

3.setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

♥ addicting dengan berblogging sejak bile ntah gian ni kian menjadi..

♥ suka pink colour

♥ seorang kakak yang garang hahahaha..cian adik2 aku dapat kakak yg garang

♥ tak suka menunggu!!! waste my time lor

♥ beminat dengan TOYOTA HARRIER.. peh..kereta 2 macam mafia seh..

♥ suka makan tp still maintain.. eh yeke maintain??cam tipu jer..

♥ seorang yang kidal bila menulis mahupun lakukan kerja2 lain

♥ gemar melancong ke tempat yang romantik

♥ tak suka shopping..ha,yg nie serius..mmg tak suka!!!

♥ tak ade pakwe lagi..hahahaha..perlu ke cakap benda ni??lantak la..

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka

alahai..ramainye nak kene listkan..

erm..cam nie je la...deqda nak semua followers deqda yang mane tak buat lagi tag nie dan yang rajin 2..buat la..pas 2 bgtau deqda tau..leh la deqda singgah baca kt blog korang..

(^_^)

1 comment:

ikiqzana said...

salam deq-da.. bestnya gelarkan akak datin. apa salahnyekan klu sok2 jadi datin betol2.
mekaseh.. coz dpt persembahkan tag akak.... sayang deq-da. muaaahhhh..