Wednesday, April 22, 2009

Happy Birthday Robi Yaton

Happy Birthday kepada Robi Yaton Yusof yang ke-22 tahun (wei beb...umur dah tua..lalalalala). Die ni merupakan ex-romate aku semester 5 dan 6 (setahun bersama) di Politeknik Port Dickson. (ye..kami ex-student poli kos akaun) (^_^).. Dia ni la kawan merangkap musuh aku.lalalalala.Apa-apa pun (erm..cm rancangan apa-apa aje plak) dia ni la mesin ketawa aku..Mana tak nya,dia ni suka buat aku ketawa dengan idea lawak spontan dan sengal nya.hihihi.

Kepada Abby (nama timangan dia) selamat hari lahir beb!!!Aku doakan moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.Moga berjaya capai apa yang dihajati dan paling penting cepat kawin.Mak ai...suka hati aku je suruh kawin cepat-cepat... (^_^)


Korang-korang,aku nak cerita perkara yang sebenarnya ni.Time birthday si Abby ni tepat pukul 12am..aku tak mesej pun dia.Ha,apa lagi nak call.Korang nak tau pasal apa???

Huhuhu..ini semua gara-gara kehabisan kredit!!Ye.kredit aku habis dan lupa nak topup (ops...boleh terima ke alasan lupa nak topup ni??lalalala) Dan birthday girl yang call aku..hihihi..maklumlah dapat kredit free!!!


p/s : tak guna pakai phone mahal-mahal tp kredit tak ade!!!.. (^_^) Ape kes???sendiri mau ingat la..hahahahaha..To Abby...beb,sori ye..patutnya aku yang call ko,tp terbalik plak..
Anyway thanks for being my friend!!!

2 comments:

AkuAyie said...

epi bezday Robi Yaton! =)
uniknyer nama... hehe

DeQ-Da said...

to AkuAyie...hihihi..